Market nerdMëso si të tregtosh Forex me koncepte institucionale për herë të parë në Shqipëri me ekspertin Klajd Biberaj.

Në këtë akademi, do të zbuloni të gjitha hapat e domosdoshëm, duke filluar nga niveli fillestar deri në momentin kur do të jeni të aftë të bëni analizat tuaja në treg dhe të shndërroheni në tregtarë të suksesshëm.

Market nerdMëso si të tregtosh Forex me koncepte institucionale për herë të parë në Shqipëri me ekspertin Klajd Biberaj.

Në këtë akademi, do të zbuloni të gjitha hapat e domosdoshëm, duke filluar nga niveli fillestar deri në momentin kur do të jeni të aftë të bëni analizat tuaja në treg dhe të shndërroheni në tregtarë të suksesshëm.

Play Video

Nëse dëshironi të evitoni gabimet e zakonshme dhe të bëheni fitimprurës pa humbur vite me “mentorë” fillestarë, kjo akademi është zgjidhja ideale për ju!

Disa tema që përmban akademia:

KLAJD BIBERAJ

Tregëtia në Forex është një profesion që kërkon përkushtim, disiplinë, këmbëngulje dhe angazhim të plotë për tu bërë konsistent.

KLAJD BIBERAJ

Tregëtia në Forex është një profesion që kërkon përkushtim, disiplinë, këmbëngulje dhe angazhim të plotë për tu bërë konsistent.

TrajnimeTrajnimi fizik

TrajnimeTrajnimi Online

Marketnerd është absolutisht i mahnitshëm! Pavarësisht nëse jeni një tregtar rishtar ose keni një lloj përvoje në botën e tregtimit, ky komunitet në internet do t'ju mësojë shumë informacione të dobishme dhe të jashtëzakonshme duke rritur aftësitë tuaja dhe duke rritur njohuritë tuaja.

Jona M.

Nga një mentalitet me pakicë dhe strategji tregtare me pakicë, duke qenë në gjendje të mësojnë konceptet e reja të ofruara nga Marketnerd ndryshuan tregtimin tim përgjithmonë. Unë jam mirënjohës ndaj tij që më tregoi një mënyrë, një mundësi dhe motivim për të qenë një tregtar i suksesshëm dhe i qëndrueshëm.

Denis K.

Marketnerd është një nga platformat më të mira të tregtimit me të cilat kam punuar deri më tani. Shumë mirënjohës për gjetjen e këtyre djemve. Ata më kanë ndihmuar që nga dita e parë në udhëtimin tim tregtar dhe ata akoma e bëjnë.

Dana M.

Nga përvoja ime është faqja më e mirë e tregtimit. Ne ndihmojmë njëri -tjetrin dhe kemi profesorin më të aftë. Marketnerd është e ardhmja

Pand B.

Një platformë e pastër arsimore me një frymë mikpritëse që ju mundëson të përshtateni shpejt dhe të fitoni një kuptim më të thellë në lidhje me tregtimin. Që nga fillimi, me ndihmën e dedikuar nga CRIFX, unë isha i aftë të pranoja konceptet e tregtimit, analizën dhe ideologjinë.

Enxhi L.

Deri më tani ajo ka qenë përvoja më e mirë. Calls çdo javë, duke përshkruar krijimin e tregut dhe duke ndihmuar anëtarët e tjerë me përbërjet e tyre. Everydo ditë konfigurime të reja që vijnë me TP dhe SL, ju vetëm duhet ta kopjoni atë dhe jeni mirë të shkoni. Një komunitet shumë i mirë dhe i ngrohtë. Unë u sugjeroj atyre të gjithëve, konsiderojini atë dhe jini pjesë sepse nuk do të humbni. Vlerësimi im është 10/10.

Stelio K.

Mentorët profesionistë! Kam mësuar shumë prej tyre dhe ende duke mësuar.

Adulis T.